Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Un şofer recalcitrant avea portbagajul plin cu arme

Constanţa. Un şofer recalcitrant avea portbagajul plin cu arme

Constanţa. Un şofer recalcitrant avea portbagajul plin cu arme
10 Feb 2011   •   16:05

Un constănţean, supărat că a fost deranjat în trafic, a decis să îşi facă singur dreptate. L-a urmărit minute bune pe celălalt şofer, a reuşit să îl blocheze în trafic, după care l-a ameninţat cu moartea. Scandalul a fost stins de poliţişti care au fost şocaţi când au văzut că şoferul certăreţ avea mai multe arme.

Bărbatul din imaginile de mai jos, supărat că un alt şofer l-a depăşit şi i-a tăiat calea, s-a gândit să-şi facă singur dreptate. L-a urmărit, l-a blocat, iar apoi a coborât din maşină şi a început să îl ameninţe. Speriată, victima a sunat la 112. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au verificat portbagajul maşinii, în care au găsit două săbii, trei bâte de baseball şi un baston telescopic.

“În urma controlului efectuat într-unul dintre autoturisme au fost găsite mai multe bâte, arme, box şi un baston telescopic”, a declarat agentul şef Vasile Constantin - Secţia 4 Poliţie.

Proprietarul arsenalului este patronul unei discoteci din Constanţa. El spune că armele au fost confiscate de la clienţii clubului. Şi recunoaşte senin că deţine armele de ceva vreme. “I s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ameninţare şi port ilegal de armă albă în locuri publice”, a spus agentul şef Vasile Constantin.

Poliţiştii i-au confiscat toate armele, iar acum bărbatul riscă să stea câţiva ani după gratii.

 


×
Subiecte în articol: arme portbagaj sofer
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close