Antena 3 CNN Actualitate Controale ANPC în mijloacele de transport în comun din Bucureşti. "Să cureţi 48 de tramvaie cu două persoane, pare desprins din reclamele la detergenţi"

Controale ANPC în mijloacele de transport în comun din Bucureşti. "Să cureţi 48 de tramvaie cu două persoane, pare desprins din reclamele la detergenţi"

Potrivit ANPC, în această dimineaţă, 14 comisari au făcut mai multe controale în depourile STB. Au fost găsite nereguli grave si foarte multă mizerie. 

de Ştefan Petrică    |    23 Noi 2022   •   10:54

Şapte depouri ale Societăţii de Transport Bucureşti au fost controlate în această dimineaţă de inspectorii ANPC. Au fost găsite nereguli grave si foarte multă mizerie.

"Să cureţi 43 de tramvaie cu doar două persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi", a spus preşedintele ANPC, Horia Constantinescu pentru Antena 3 CNN.

Inspectorii ANPC au găsit mijloace de transport murdare, scaune cu capitonajul deteriorat. De asemenea, unele elemente metalice sunt afectate de rugină, iar podelele nu sunt spălate, în timp ce mânerele de susţinere sunt deteriorate.

"Curăţenia de întreţinere nu este făcută cu responsabilitate, mai ales că vorbim de o perioadă a virozelor", a mai declarat preşedintele ANPC. 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: autobuz STB București ANPC
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close