Antena 3 CNN Actualitate Conversație halucinantă între o profesoară de la Medicină și studenții ei

Conversație halucinantă între o profesoară de la Medicină și studenții ei

O conversație halucinantă a avut loc între o profesoară de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din Capitală și elevii acesteia. În filmuleț se poate observa clar că profesoara are schimbări bruște în discurs dar și în atitudine.

Conversație halucinantă între o profesoară de la Medicină și studenții ei
de Laura Dinu    |    11 Noi 2020   •   11:45

Odată cu pandemia de coronavirus, toate activitățile au avut parte de schimbări dramatice. În ceea ce privește sistemul educațional, toate cursurile se desfășoară, în acest moment, în sistem online. 

Tot de atunci, în mediul online au apărut fel și fel de înregistrări amuzante din timpul orelor de curs. 

La fel s-a întâmplat și zilele trecute când a apărut pe internet un videoclip care a devenit viral în scurt timp. Acesta prezintă o conversație incredibilă între o profesoară care predă la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din Capitală. Femeia își schimbă brusc atât discursul, cât și atitudinea în timpul celor 4 minute înregistrate de unul dintre studenți. 

”Pentru că mi-am luat doctoratul la o vârstă foarte tânără şi cu mari eforturi vă pretind din acest moment celor două grupe, sau cel puţin celor care nu vor să se înjosească, să mă numiţi doamna doctor Mădălina Adam. Vreau să aud dacă s-a reţinut. Stai puţin ca ăştia sunt foarte proşti sau foarte răi”, a spus Mădălina Adam în cadrul întâlnirii cu studenții desfășurate pe o platformă on-line.

Potrivit informațiilor vehiculate online, se pare că profesoara ar suferi de o tulburare mintală cronică. Este vorba despre schizofrenie. 

Ce este schizofrenia

Schizofrenia afectează modalitatea în care bolnavul gândește, se comportă, își exprimă emoțiile, dezvoltă relațiile sociale. Un pacient cu această afecțiune se poate confrunta și cu excluziunea socială din cauza comportamentului său neobișnuit.

Schizofrenia se manifestă prin paranoia, halucinații, lipsa inteligenței emoționale, schimbări de comportament, discurs dezorganizat, izolare socială și sentiment de teamă, scrie formaremedicala.ro.

 

×
Subiecte în articol: profesoara gerorgiana adam
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close