Antena 3 CNN Actualitate Copii educaţi cu bătaia în şcolile româneşti. "Îţi mai vin dracii şi îl tragi puţin de păr sau de ureche. Nu înseamnă că e o tragedie şi că l-ai omorât"

Copii educaţi cu bătaia în şcolile româneşti. "Îţi mai vin dracii şi îl tragi puţin de păr sau de ureche. Nu înseamnă că e o tragedie şi că l-ai omorât"

Copii educaţi cu bătaia în şcolile româneşti. "Îţi mai vin dracii şi îl tragi puţin de păr sau de ureche. Nu înseamnă că e o tragedie şi că l-ai omorât"
Sursa foto: Foto: ouradopt.com
15 Noi 2013   •   15:02

Scandal la o şcoală din Dâmboviţa, unde părinţii unui elev o acuză pe învăţătoare că le-a agresat copilul. Mama băiatului susţine că a asistat la întreaga scenă şi că nu este prima dată când fiul ei este tras de păr şi de urechi. Învăţătoarea neagă toate acuzaţiile şi spune că doar l-a atenţionat verbal pe elev, fără să îl lovească.

"A deschis caietul să scrie, el că e mai stângaci, face mai greu. Ea, în loc să-i explice cu frumosul, l-a plesnit şi l-a luat de păr" povesteşte mama băiatului.

Mama băiatului, fiind la uşă, a întrebat-o: "De ce faceţi gestul acesta, pentru ce?" Învăţătoarea a răspuns că la ea în clasă face ce vrea, povesteşte şi tatăl copilului.

Părinţii elevului spun că nu este prima dată când acesta vine bătut de la şcoală şi că învăţătoarea îi agresează şi pe ceilalţi copii.

Directorul şcolii îi ia apărarea învăţătoarei şi spune că nu e grav faptul că elevii mai sunt traşi de urechi sau de păr. "Noi ne luptăm cu nişte probleme: unul ştie, altul te mai deranjează. Eşti om până la urmă, îţi mai vin dracii şi îl tragi puţin de păr sau de ureche. Nu înseamnă că e o tragedie şi că l-ai omorât".

Însă în faţa camerei de filmare directorul are o cu totul altă poziţie. "Vom analiza situaţia ivită şi, în decurs de 30 de zile, termenul legal în care se vor analiza faptele, vom lua măsurile şi vor reacţiona adecvat şi conform legii învăţământului".

Părinţii sunt hotărâţi să-şi facă dreptate. Directorul instituţiei de învăţământ îi acuză pe părinti că au creat o adevărată dramă din nimic.

×
Subiecte în articol: elev batut
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close