Antena 3 CNN Actualitate Copii cu simptome de toxiinfecţie alimentară, la o tabără din Suceava. Proprietarii pensiunii refuză să cheme medicii

Copii cu simptome de toxiinfecţie alimentară, la o tabără din Suceava. Proprietarii pensiunii refuză să cheme medicii

Caz scandalos în județul Suceava, acolo unde mai mulți copii s-au îmbolnăvit la o pensiune. Proprietarii refuză să cheme medicii, în condițiile în care au mai avut astfel de cazuri. Copiii bolnavi au simptome specifice COVID-ului și toxiinfecțiilor, iar părinţii fac acuzații grave.

Copii cu simptome de toxiinfecţie alimentară, la o tabără din Suceava. Proprietarii pensiunii refuză să cheme medicii
Sursa foto: Colaj Agerpress | southtees.nhs.uk
de Claudia Popovici    |    27 Iul 2022   •   16:43

Este vorba de un caz revoltător în care mai mulți părinți îi acuză pe reprezentanții presiunii, acolo unde copiii lor se află în tabără, de faptul că nu vor să cheme medicii sau să anunțe faptul că cei mici se simt rău.

Vorbim de mai mulți copii care au început să prezinte simptome de indigestii, dureri de cap și stări de vomă.

Printre reclamațiile aduse de părinți se află și aceea că mâncarea ar fi de proastă calitate, dar și faptul că în anumite mâncăruri au fost găsite chiar și insecte.

20 de copii cu simptome de toxiinfecție alimentară, la o tabără din Lacu Roşu

Reamintim că la începutul lunii alți 20 copii, aflați la aceeași unitate de cazare, au ajuns la Spitalul Orășenesc din Gura Humorului, unde prezentau simptome de indigestie.

În tabăra de la Lacul Roşu erau copii de clasa a 4-a dar şi liceeni. Pensiunea unde au fost cazați ar mai fi avut probleme şi anul trecut.

DSP a făcut atunci o anchetă și nu a găsit nimic în neregulă. Acum, părinții au făcut din nou o reclamație, iar cei de la DSP vor merge în control din nou. 

×
Subiecte în articol: Suceava copii tabara
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close