Antena 3 CNN Actualitate Copil de 13 ani, atacat de o haită de câini, în Teleorman | Patrupezii fără stăpân fac noi victime

Copil de 13 ani, atacat de o haită de câini, în Teleorman | Patrupezii fără stăpân fac noi victime

Un copil de 13 ani a fost atacat de o haită de câini în această seară în Contești, județul Teleorman. Băiatul plin de sânge s-a urcat pe un gard pentru a scăpa cu viață.

Copil de 13 ani, atacat de o haită de câini, în Teleorman | Patrupezii fără stăpân fac noi victime
Sursa foto: pixabay.com/jeannette1980
de Ioana Mircea    |    24 Ian 2023   •   21:45

Un băiat de doar 13 ani din Contești, județul Teleorman, a fost atacat în această seară de o haită de câini fără stăpân. Plin de sânge și cu o ureche ruptă, a reușit să scape dintre colții animalelor cățărându-se pe un gard.

Se pare că vecinii au fost cei care au ieșit la auzul țipetelor îngrozite ale copilului care era aproape gol, cu hainele sfâșiate și plin de sânge. Toată întâmplarea a fost povestită pe Facebook.

"O haită de câini extrem de agresivi, despre care locuitorii din zonă știau ca își fac veacul acolo, l-au atacat pe micuț și doar o minune a făcut sa nu fie ucis. De 3 ori a reușit să se ridice și de 3 ori a fost pus la pământ de câinii agresivi.

Plin de sânge a țipat după ajutor, iar vecinii i-au alertat tatăl care nu a mai așteptat să vină salvarea, având în vedere că spitalul se află la peste 25 km de locul evenimentului. A pus micuțul în mașină și a alergat disperat către spitalul din Alexandria.

Copilul, plin de mușcături din cap până în picioare a fost transferat ulterior în București, însă din fericire rănile fizice nu îi pun viața în pericol, însă trauma emoțională îl va urmări toată viața", este prezentat în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: atac câini Teleorman
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close