Antena 3 CNN Actualitate Copilul de șase ani înecat într-o piscină din Deva, în comă profundă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire

Copilul de șase ani înecat într-o piscină din Deva, în comă profundă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire

Copilul de șase ani înecat într-o piscină din Deva, în comă profundă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire
Sursa foto: foto- captură Antena 3
28 Dec 2018   •   11:17

Copilul de şase ani care a fost la un pas de a se îneca într-o piscină din Deva este în comă, iar şansele de supravieţuire sunt mici, spun medicii. Acesta a fost transferat la un spital din Timişoara. 

Băiatul a fost salvat de o asistentă şi un turist care avea cunoştinţe medicale. Cei doi au reuşit să îl resusciteze până la sosirea unui echipaj al ambulanţei, dar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui de recuperare.

Copilul era într-un bazin adânc de aproape un metru şi jumătate. Într-o secundă a dispărut sub apă. După minute bune a fost descoperit pe fundul piscinei.

Citiți și Ce spun medicii despre starea băieţelului de şase ani care s-a înecat într-un ştrand din Hunedoara

După ce s-a dat alarma, salvamarul a sunat la 112, iar asistentele parcului acvatic i-au acordat copilului primul ajutor pînă la venirea ambulanţei.

Băiatul a fost transportat în stare gravă la secţia de terapie intensiva a Spitalului din Deva.

La scurt timp, s-a luat decizia de a trimite copilul cu elicopterul la Spitalul din Timişoara pentru investigaţii neurologice.

Citiți și Un copil de șase ani, înecat într-un bazin, în Deva. Medicii l-au resuscitat

×
Subiecte în articol: Timisoara medicii coma deva piscina copilul
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close