Antena 3 CNN Actualitate Cornel Penescu ar putea fi eliberat condiţionat

Cornel Penescu ar putea fi eliberat condiţionat

Cornel Penescu ar putea fi eliberat condiţionat
20 Mai 2010   •   20:42


Omul de afaceri Cornel Penescu, arestat preventiv într-un nou dosar de corupţie în fotbal, ar putea fi eliberat condiţionat. Tribunalul Argeş a admis, joi, cercetarea lui în stare de libertate, însă a impus mai multe condiţii.

Dacă va fi eliberat provizoriu, Cornel Penescu va avea mai multe interdicţii. Astfel, nu are voie să părăsească ţara, trebuie să se prezinte la instanţele de judecată ori de câte ori este chemat, să nu-şi schimbe locuinţa fără încuvinţarea Tribunalului Argeş şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte niciun fel de arme. Totodată, îi este interzis să meargă la manifestaţii fotbalistice, să ia legătura cu ceilalţi inculpaţi sau martori din dosar sau cu familiile acestora.

Cornel Penescu a fost reţinut de către procurorii DNA pe 10 mai. A doua zi, magistraţii au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile. Penescu este acuzat tot de dare de mită. De această dată, omul de afaceri le-ar fi dat bani arbitrilor Ionică Serea şi Marius Martiş, care au fost arestaţi în urmă cu circa trei săptămâni.

Decizia Tribunalului Argeş poate fi atacată cu recurs în termen de 24 de ore.

Antena3.ro



×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close