Antena 3 CNN Actualitate Cornelia Naum, la Q&A: Lovind în mamă, loveşti în fiu

Cornelia Naum, la Q&A: Lovind în mamă, loveşti în fiu

Cornelia Naum, la Q&A: Lovind în mamă, loveşti în fiu
07 Mar 2015   •   23:39

Mama lui Victor Ponta consideră că întregul scandal în care a fost implicată, după arestarea ginerelui său, are ca ţintă premierul. Cornelia Naum a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre audierea de la DNA şi a povestit despre declaraţiile pe care le-a făcut în faţa procurorilor.

Mama primului ministru susţine că nu are nicio legătură cu firma lui Iulian Herţanu şi că nu cunoaşte activitatea pe care acesta o desfăşura.

Este conştientă de efectul pe care acest dosar îl poate avea asupra imaginii lui Victor Ponta şi spune că, dacă l-ar putea convinge, l-ar ruga să demisioneze.

"Lovind în mamă, loveşti în fiu, loveşti în soră, loveşti în frate. Asta presupun. (...) Dacă aş avea putere să-l conving mâine să plece din această funcţie, să văd cum se descurcă în situaţia în care suntem azi, l-aş convinge. Nu e un copil mic. De mult timp nu mai face ce spune mama", a declarat Cornelia Naum, la Antena 3.

Mama premierului Victor Ponta a vorbit la emisiunea "Q&A" de la Antena 3, şi despre momentele prin care a trecut odată cu audierea sa la DNA Ploieşti, în calitate de martor în dosarul în care este arestat ginerele său, Iulian Herţanu.

×
Parteneri
A murit scriitorul și omul de teatru Dinu Săraru!
x close