Antena 3 CNN Actualitate Coşmar de Înviere: A murit după ce a căzut de la 60 de metri - IMAGINI ŞOCANTE

Coşmar de Înviere: A murit după ce a căzut de la 60 de metri - IMAGINI ŞOCANTE

Coşmar de Înviere: A murit după ce a căzut de la 60 de metri - IMAGINI ŞOCANTE
06 Apr 2010   •   19:14

Scenă teribilă în noaptea de Înviere la Costineşti. Un bărbat a căzut de la 60 de metri înălţime, de pe un turn de radiotelecomunicaţii. Omul era atât beat, încât n-a mai avut putere să se ţină de schelă şi a alunecat. S-a prăbuşit la pământ, fără ca medicii să îl mai poată salva.

Nimeni nu supravieţuieşte după o cădere în gol de la 60 de metri înălţime. Cu câteva ore înainte, omul băuse bine într-un bar din apropiere. Doar era noaptea de Înviere. Apoi, ameţit zdravăn, s-a urcat în turnul de radiotelecomunicaţii din Costineşti. Mai mulţi tineri care mergeau spre biserică, l-au văzut. Au anunţat poliţia şi pompierii. Dar omul urcase aproape de vârf, unde accesul este extrem de dificil. Şi a adormit.

După trei ore, bărbatul se trezeşte brusc. Vrea să coboare dar, în loc de scara de acces, nimereşte scheletul de metal al turnului. Pare să nu mai conştientizeze ce face.

Omul era atât de băut, încât nu mai a mai avut putere şi s-a lăsat între două ţevi. Până să găsească o soluţie poliţiştii şi pompierii, bărbatul se prăbuşeşte în gol.

?N-am putut să intervenim deoarece înălţimea era foarte mare, era greu de urcat calea de acces unde se afla. I-au alunecat mâinile, cred că ţevile erau ude, sau nu se mai putea ţine, a îngheţat?, a declarat plutonierul Daniel Ciocârlan, şeful detaşamentului de pompieri din Tuzla.

Spre dimineaţă, poliţiştii au dat de fratele bărbatului şi aşa l-au identificat. Bărbatul avea 30 de ani şi era din Vrancea. Se afla în Costineşti ca să caute ceva de muncă. ?Era băut. A spus că a lucrat la un patron şi nu l-a plătit. Alerga lumea aici pe stradă?, povesteşte un martor.

Tot de la frate, poliţiştii au mai aflat că bărbatul era bolnav psihic şi că nu încerca să se sinucidă. A fost doar un gest teribil, cu final tragic.



Observator

×
Subiecte în articol: Costinesti
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close