Antena 3 CNN Actualitate Noi informații despre bărbatul care i-a dat foc mătușii sale într-un bloc din Sectorul 6 al Bucureștiului. Individul, fiul unui fost bodyguard al lui Gigi Becali

Noi informații despre bărbatul care i-a dat foc mătușii sale într-un bloc din Sectorul 6 al Bucureștiului. Individul, fiul unui fost bodyguard al lui Gigi Becali

Bărbatul care i-a dat foc mătușii sale în scara unui bloc din Sectorul 6 al Bucureștiului a pregătit totul în amănunt. Potrivit procurorilor, individul a cumpărat mai întâi 5 litri de benzină de la o stație de carburant.

Noi informații despre bărbatul care i-a dat foc mătușii sale într-un bloc din Sectorul 6 al Bucureștiului. Individul, fiul unui fost bodyguard al lui Gigi Becali
Sursa foto: Facebook | Alexandru Popa
de Georgiana Adam    |    07 Noi 2023   •   22:04

Alexandru Ionuţ Popa, în vârstă de 33 de ani, este autorul crimei din Sectorul 6. Individul a ucis-o fără milă pe mătușa lui, după ce aceasta ar fi făcut o plângere la Poliție în care spunea că bărbatul, care îi era vecin de bloc, o hărțuiește. 

Procurorii care se ocupă de acest caz au scos la iveală și alte amănunte. Aceștia au audiat mai multe persoane care cunoșteau conflictele dintre cei doi și s-a stabilit că individul și mătușa lui se certau de mai mulți ani din cauza unei moșteniri.

Luni dimineața, bărbatul a premeditat fapta. Potrivit anchetatorilor, Alexandru Ionuţ Popa a mers de dimineață să cumpere 5 litri de benzină de la o stație de carburant din apropierea blocului unde locuia mătușa lui.

Citește și: Ea este femeia care a fost incendiată de către nepotul său, într-un bloc din Sectorul 6 al Bucureștiului

Individul a lovit-o cu picioarele pe femeie, apoi a stropit-o cu benzină și i-a dat foc

În jurul orei 08:40, individul a intrat pe ușa din spate, s-a întâlnit cu mătușa lui și între cei doi ar fi izbucnit un conflict. Bărbatul ar fi recurs la fapte de violențe înainte să o ucidă. Acesta a lovit-o cu picioarele la nivelul capului şi corpului, pe mătuşa lui, în vârstă de 54 de ani. Apoi, bărbatul a stropit-o pe femeie cu benzină, după care i-a dat foc cu o brichetă.

Martorii oculari au alertat echipajele de urgenţă, care au sosit la faţa locului şi au constatat decesul victimei. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" pentru efectuarea autopsiei medico-legale.

”Probele au relevat că inculpatul este membru de familie al victimei (nepot de frate) şi a premeditat săvârşirea faptei, procurând 5 litri de benzină de la o staţie de carburant, deplasându-se apoi la imobilul în care locuia victima şi acţionând în modul descris mai sus. Având în vedere că inculpatul a incendiat victima cât timp aceasta încă era în viaţă, procurorii au apreciat că omorul a fost săvârşit prin cruzimi”, spune Parchetul.

Suspectul a fost reţinut luni de anchetatori şi va fi dus în faţa unui judecător de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.   

Criminalul, fiul unui fost bodyguard al lui Gigi Becali

Se pare că autorul crimei este fiul lui Marcel Popa, fost bodyguard al lui Gigi Becali, implicat în scandalul care a dus la arestarea omului de afaceri.

Marcel Popa, tatăl criminalului care a șocat Bucureștiul, a făcut parte din echipa care i-a recuperat mașina lui Gigi Becali atunci când aceasta fusese furată de oamenii lui Sandu Geamănu. Mai mult, în timpul acțiunii de atunci, Marcel Popa ar fi împușcat și unul dintre hoți.

Din cauza acestui scandal, atât Gigi Becali, cât și bodyguarzii săi, au fost pedepsiți de autorități cu închisoare cu suspendare, notează Gândul.

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close