Antena 3 CNN Actualitate Crimă urmată de sinucidere la Jilava! Un bărbat şi-a ucis soţia, iar apoi şi-a luat viaţa

Crimă urmată de sinucidere la Jilava! Un bărbat şi-a ucis soţia, iar apoi şi-a luat viaţa

O ceartă între doi soţi s-a încheiat tragic în Jilava. Un bărbat de 38 de ani şi-a înjunghiat partenera în zona gâtului, iar apoi s-a sinucis.

Crimă urmată de sinucidere la Jilava! Un bărbat şi-a ucis soţia, iar apoi şi-a luat viaţa
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   13:33

Azi, IPJ Ilfov a fost sesizat despre faptul că în urma unui conflict spontan un bărbat 38 ani și-a înjunghiat soţia de 37 ani în zona gâtului și a pieptului.

După producerea evenimentului autorul s-a înjunghiat în zona gâtului.

Echipa medicală ajunsă la fața locului a declarat decesul ambelor persoane.

''Este vorba despre un conflict conjugal. Femeia își dorea să se despartă de acest bărbat, iar acesta aflând decizia femeii a înjunghiat-o, iar acesta ar fi fost văzut de către o rudă cum încerca să ascundă cadavrul. O femeie este cea care l-a văzut pe criminal când încerca să ascundă cadavrul, după care ar fi observat faptul că bărbatul s-a sinucis și el și a anunțat imediat 112. La fața locului s-a deplasat o echipă medicală care nu a putut decât să constate decesul. Se fac cercetări la fața locului (...) Procurorul este deja la fața locului și sunt audiate mai multe persoane, rude ale celor doi'', a anunţat Georgiana Murgilă, reporter Antena 3.

Din primele informaţii, dimineața se pare că cei doi au avut o ceartă la care a asistat și soacra lui, mama fetei. Soacra a plecat la biserică, iar când s-a întors l-a surprins pe bărbat cum târa corpul femeii, într-o magazie.

A început să ţipe, fiind auzită de un vecin, care a apelat 112, moment în care agresorul s-a închis într-o cameră şi s-a înjunghiat.

Vorbim despre o familie cu o situaţie materială bună, aveau nişte datorii, dar şi o firmă cu ceva probleme şi nu aveau cazier. 

 

×
Subiecte în articol: Jilava crima sinucidere
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close