Antena 3 CNN Actualitate Criminalul fetiței de la Arad, în lacrimi: ”Mi-aș da viața să o aduc pe Antonia înapoi! Am iubit-o atât de mult!”

Criminalul fetiței de la Arad, în lacrimi: ”Mi-aș da viața să o aduc pe Antonia înapoi! Am iubit-o atât de mult!”

Individul din Arad care și-a ucis în urmă cu două săptămâni fetița vitregă, de patru ani, a ajuns din nou la locul faptei.

Criminalul fetiței de la Arad, în lacrimi: ”Mi-aș da viața să o aduc pe Antonia înapoi! Am iubit-o atât de mult!”
Sursa foto: antena3
de Laura Dinu    |    12 Noi 2021   •   09:01

Flancat de mascații de la trupele speciale, bărbatul a arătat, pas cu pas anchetatorilor cum a ucis-o pe copilă, dar si cum a încercat să își acopere urmele.

Tânărul de 23 de ani, aflat în arest preventiv, a făcut și primele declarații, cu ochii in lacrimi. Spune ca drogurile i-au luat mințile și că regretă ceea ce a făcut. 

Suspectul a fost scos din arest și dus în apartamentul în care și-a ucis fetița vitregă. A fost obligat să le explice din nou procurorilor cum i-a luat viața copilei de patru ani. Cuprins de regrete, bărbatul spune că nu şi-ar fi dorit niciodată să o omoare pe micuță.

”Regret ce am făcut, mi-aș da și viața să o aduc înapoi pe Antonia, am iubit-o atât de mult!

Eram poate influențat de droguri, n-a fost cu intenție, regret ce am făcut!”, spune bărbatul, în lacrimi. 

Criminalul a cerut să o vadă de mama fetiței

Individul pune acum totul pe seama drogurilor pe care le consuma.

”Inculpatul a recunoscut în întregime și a prezentat pe larg toate activitățile pe care le-a desfășurat în acea zi. A recunoscut și consumul de droguri, împrejurare relevată de către laboratorul toxicologic”, a declarat Pavel Pâlcu, procuror criminalist. 

”Orice consum de substanță poate crea un episod de euforie, senzație de creștere a capacității mentale și fizice, dar cu siguranță, poate modifica percepția. Este posibil ca, în anumite cazuri, să nu fie doar un episod, ci o tulburare serios instalată în urma acestor consumuri de substanțe”, spune psihologul Alice Chivu. 

Potrivit anchetatorilor, firul de păr care s-a găsit la locul faptei, îi aparținea copilei. Acum mama fetiței ucise, împreună cu frățiorul acesteia se află într-un centru de protecție. Femeia încearcă să-şi revină din șoc şi caută răspunsuri.

”Mama nu a întrebat de criminal. În schimb inculpatul a întrebat de Sabrina, a solicitat să vină la arestul IPJ. I-am comunicat acest aspect clientei mele și mi-a spus că, la un moment dat, va dori să stea de vorbă cu el, să afle de ce și cum i-a omorât fetița”, a declarat Oana Lăzărescu, avocatul mamei fetiței. 

Procurorii se pregătesc să trimită dosarul în instanță.

×
Subiecte în articol: Arad criminal Antonia
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close