Antena 3 CNN Actualitate Criminalul din Bascov, arestat pentru 30 de zile. Primele declaraţii: "Aveam tot felul de frici. Am luat jumătate de pastilă seara"

Criminalul din Bascov, arestat pentru 30 de zile. Primele declaraţii: "Aveam tot felul de frici. Am luat jumătate de pastilă seara"

Bărbatul care şi-a măcelărit familia în Bascov a ajuns miercuri după amiază în faţa judecătorilor din Argeş care au decis să rămână în arest pentru 30 de zile.

Criminalul din Bascov, arestat pentru 30 de zile. Primele declaraţii: "Aveam tot felul de frici. Am luat jumătate de pastilă seara"
de Cristi Popovici    |    10 Aug 2022   •   16:07

Judecătorii au decis să instituie un mandat de 30 de zile pentru bărbatul din Bascov care şi-a ucis cinci membri ai familiei

Ca şi în cazul audierilor susţinute în faţa procurorilor, criminalul a vorbit tare şi răspicat şi în faţa instanţei. "Am avut discernământ diminuat, nu mi-am dat seama perfect, aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara.", a declarat acesta judecătorilor. 

La aflarea deciziei, a spus că nu face recurs: "sunt de acord pentru că nu am unde să mă duc!"

Între timp, la locului crimei din Bascov a revenit un echipaj de cercetare criminalistică.

Armele crimei de la Bascov au fost un ciocan și mai multe pietre, iar imaginile de la locul masacrului i-au șocat până și pe anchetatorii cu zeci de ani de experiență.

Surse din anchetă spun că el a acționat în toiul nopții. Acesta și-ar fi omorât prima dată părinții și fratele, după care a așteptat dimineața, când cumnatul său urma să plece la muncă. Imediat ce acesta a plecat, criminalul a dat năvală în casa surorii lui, pe care au ucis-o cu sânge rece. De asemenea a ucis-o și pe fiica acesteia, în vârstă de numai cinci ani.

 

×
Subiecte în articol: Bascov
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close