Antena 3 Actualitate Criminala de la metrou este ținută sub atentă observație. Femeia a povestit cu lux de amănunte cum a acționat

Criminala de la metrou este ținută sub atentă observație. Femeia a povestit cu lux de amănunte cum a acționat

de S.T.    |    06 Ian 2018   •   17:37
Criminala de la metrou este ținută sub atentă observație. Femeia a povestit cu lux de amănunte cum a acționat

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, este examinată din punct de vedere psihiatric, periodic, de trei medici legiști, chiar într-una dintre celulele Spitalului Penitenciar Jilava, acolo unde este închisă de o lună.

„Femeia este ținută sub atentă observație, motiv pentru care este investigată periodic de cei trei medici specialiști care formează comisia de examinare. În principal, este vorba de discuții libere, de interviuri și apoi de studierea documentelor care îi demonstrează istoricul medical. Pentru a înțelege cât mai bine ce s-a întâmplat în mintea ei, de ce a luat acele decizii care au îngrozit, specialiștii o pun să le povestească cu lux de amănunte cum a acționat când a împins fetele în fața metroului și, mai ales, la ce s-a gândit atunci. Informațiile obținute, dar și gesturile pacientei, tonul vocii folosit de ea în diverse momente ale relatărilor, vor fi analizate din toate unghiurile posibile, iar interpretările științifice vor contura existența sau inexistența discernământului”, au explicat surse medicale pentru libertatea.ro.

Femeia suspectată că a comis cele două atacuri de la metrou rămâne în arest.

Judecătorii au prelungit mandatul de arestare al acesteia cu încă o lună.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close