Antena 3 CNN Actualitate Cristi Tănase, fost fotbalist la FCSB şi la naţionala României, filmat când stă întins pe scara unui bloc şi sângerează

Cristi Tănase, fost fotbalist la FCSB şi la naţionala României, filmat când stă întins pe scara unui bloc şi sângerează

Imagini incredibile cu fostul fotbalist Cristi Tănase. Cunoscut şi ca "Dodel", fostul căpitan de la FCSB a fost filmat în timp ce stă jos pe un culoar, în faţa unei uşi, iar în jurul lui este sânge.

de Georgiana Adam    |    12 Feb 2024   •   15:00

În momentul în care este întrebat dacă este bine, fostul sportiv spune că da, se ridică şi se sterge de sânge. Vă reamintesc, Cristi Tănase, a mai fost protagonistul unui incident deosebit. Acesta a fost prins de poliţie drogat la volan.

Antena 3 CNN a ales să difuzeze aceste imagini pentru că fostbalistul a fost campion al României la fotbal cu echipa FCSB şi are mai multe selecţii la echipa naţională.

În vârstă de 36 de ani, Cristi Tănase a jucat în România la FC Argeș, FCSB, echipă cu care a şi devenit campion naţional, dar și Academica Clinceni. Acesta a evoluat și în străinătate la echipe precum Tianjin Teda, Sivasspor, Karabukspor și Giresunspor.

Fostul fotbalist din Piteşti, şi fost căpitan al celor de la FCSB, a fost convocat și în 41 de meciuri pentru echipa națională a României, pentru care a marcat de șase ori.

×
Subiecte în articol: Cristi Tanase FCSB
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close