Antena 3 CNN Actualitate Cristina Stamate a murit. Ce povestea Cristina Stamate despre eșecul primei sale căsătorii: "O vreme am trecut peste infidelitate..."

Cristina Stamate a murit. Ce povestea Cristina Stamate despre eșecul primei sale căsătorii: "O vreme am trecut peste infidelitate..."

Cristina Stamate a murit. Ce povestea Cristina Stamate despre eșecul primei sale căsătorii: "O vreme am trecut peste infidelitate..."
Sursa foto: foto: Agerpres
27 Noi 2017   •   09:42

CRISTINA STAMATE A MURIT. Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani.

„Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

CRISTINA STAMATE A MURIT. Regretata actrita a fost casatorita timp de 11 ani cu actorul Dan Ivanescu. Ea a povestit, intr-un interviu, cum a reactionat cand l-a gasit pe acesta cu amanta in pat.

Actrita a marturisit la Antena Stars ca stia de aventura extraconjugala a sotului si s-a dus sa-l prinda cun amanta. Cu un curaj nebun, actrita a coborat de pe scena si a dat buzna in apartament unde si-a surpins sotul cu alta femeie.

CRISTINA STAMATE A MURIT. "Am plecat de la teatru. Eram imbracata intr-un costum de clovn, foarte discret, de altfel, in toate culorile. Mi-am pus pardesiul pe deasupra, pentru ca asa cerea anotimpul si m-am dus acasa. Nu pusese lantul la usa, asa ca am deschis foarte simplu cu cheile mele. I-am vazut in aceeasi incapere si am spus "buna seara".

Ca nu au facut infarct pe moment, este fix treaba lor. Pe atunci fumam, am deschis sifonierul si mi-am luat un pachet de tigari, de parca de asta venisem eu acasa, nu ca ma starnise femeia aia si am plecat inapoi la teatru sa joc. Numai eu stiu cum am jucat actul II. O vreme am trecut peste infidelitate, pentru ca am zis ca dupa 11 ani te mai saturi de persoana de langa tine, dar apoi am pus punct. Scuzele nu ar fi mers la mine. Nu sunt genul", a explicat Cristina Stamate.

CRISTINA STAMATE A MURIT. Actrita a povestit ca s-a casatorit la 20 de ani cu actorul Dan Ivanescu si s-a despartit de el din orgoliu. Cei doi au avut un mariaj timp de 11 ani, incheiat printr-un divort.   

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close