Antena 3 CNN Actualitate Cristina Stamate a murit. Marele regret al artistei. Greșeala teribilă din cauza căreia nu a mai putut avea copii

Cristina Stamate a murit. Marele regret al artistei. Greșeala teribilă din cauza căreia nu a mai putut avea copii

Cristina Stamate a murit. Marele regret al artistei. Greșeala teribilă din cauza căreia nu a mai putut avea copii
27 Noi 2017   •   09:24

Cristina Stamate a murit. Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani.

„Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

Cristina Stamate a murit. Cristina Stamate, cunoscuta mai ales pentru rolurile de la Teatrul de Revista, a rememorat într-un interviu vremurile in care avorturile erau interzise in Romania, printr-un decret, adica sfarsitul anilor '60 - inceputul anilor '70.

“Orice sarcina se transforma dintr-o binecuvantare intr-un blestem. Unde sa faci chiuretaj?! La ageamii, la o baba, la o cunostinta?”, si-a amintit, la un moment dat, actrita. Stamate a povestit un episod socant, petrecut dupa ce a ramas gravida:

Cristina Stamate a murit. “Ma maritasem foarte tanara si am crezut ca nu e timpul potrivit sa fac un copil. Interventia mi-a fost facuta de un chirurg neurolog, obisnuit cu operatiile pe creier, nu cu chiuretajele. Nu era specializat, dar am riscat”. Ulterior, Cristina Stamate nu a mai devenit mama, desi si-a dorit acest lucru. “E regretul major al vietii mele”, a mai spus actrita.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close