Culisele scandalului Poliție-Monica Melencu. Comisar acuzat că a amenințat-o pe mama Luizei

01 Oct 2019   •   08:17
Culisele scandalului Poliție-Monica Melencu. Comisar acuzat că a amenințat-o pe mama Luizei

A fost scandal imens la Institutul Naţional de Criminalistică, unde mama Luizei Melencu a venit pentru a i se preleva probe ADN. Femeia a ieşit cu lacrimi în ochi după mai bine de două ore şi a spus că a fost umilită şi ameninţată de comisarul care coordona operaţiunea. 

În laboratorul criminalistic, comisarul ar fi intervenit brutal. Comportamentul acestuia este anchetat acum şi de Ministerul de Interne.

Ceea ce se anunţase a fi o provedură de numai cinci minute, s-a dovedit a fi o operaţiunea extrem de grea pentru anchetatori. Monica Melencu a solicitat explicaţii punctuale despre noua probă ADN. Iar ceea ce a urmat a revoltat-o pe mama Luizei. 

Monica Melencu a fost însoţită de doi ofiţeri ai poliţiei. Avocatul şi familia ei au putut vedea totul dintr-o cameră alăturată. 

După recoltarea probelor ADN, mama Luizei Melencu a mers cu avocatul său la Parchetul General unde a depus o plângere. Apoi s-au întâlnit, pe rând, cu procurorul general şi ministrul justiţiei. 

În urma acuzaţiilor mamei Luizei, IGPR a anunţat că a declanşat o anchetă internă privind comportamentul comisarului şef al Departamentului de Investigaţii Criminale.

Parteneri
sati
x close