Antena 3 CNN Actualitate Cultură NOAPTEA MUZEELOR. Sute de oameni stau la coadă la Muzeul Antipa

NOAPTEA MUZEELOR. Sute de oameni stau la coadă la Muzeul Antipa

NOAPTEA MUZEELOR. Sute de oameni stau la coadă la Muzeul Antipa
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Mai 2019   •   21:10

NOAPTEA MUZEELOR. Aglomerație mare la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Coada s-a format încă de la ora 18.00/ 

NOAPTEA MUZEELOR. În jur de 400-500 de persoane așteaptă la rând pentru a vizita gratuit Muzeul „Grigore Antipa”, care va rămâne deschis până la miezul nopții pentru public. Într-o zi obișnuită, prețul unui bilet întreg este de 20 de lei, pentru pensionari – 10 lei, iar pentru elevi și studenți – 5 lei.

NOAPTEA MUZEELOR. Expoziţii temporare, activităţi de colectare a insectelor nocturne şi de interceptare a liliecilor din curtea Muzeului, precum şi alte surprize, se numără printre propunerile Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” pentru Noaptea Muzeelor din acest an. Programul complet al instituției, în Noaptea Muzeelor. 18:00 – 24:00 – Vizitarea gratuită a expoziției permanente a Muzeului; 18:00 – 24:00 – Vizitarea gratuită a expoziției temporare 21:30 – 22:30 – Colectare entomologică a insectelor nocturne, cu ajutorul surselor luminoase speciale, sub coordonarea specialiștilor din muzeu; 22:00 – 23:00 – Interceptarea liliecilor din grădina Muzeului „Antipa”, cu ajutorul detectorului de ultrasunete, sub coordonarea specialiștilor din muzeu. 
 

×
Subiecte în articol: Noaptea Muzeelor
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close