Antena 3 CNN Actualitate Cultură Oreste a lansat cartea “La sfârşit va fi începutul”

Oreste a lansat cartea “La sfârşit va fi începutul”

Oreste a lansat cartea “La sfârşit va fi începutul”
30 Noi 2011   •   11:25

Realizatorul emisiunii “Codul lui Oreste”, de la Antena 2, şi-a lansat cea de-a treia carte, intitulată "La sfârşit va fi începutul", la Târgul Gaudeamus. Cea mai nouă apariţie editorială a lui Oreste Teodorescu este “o analiză asupra prezentului, asupra a ceea ce se întâmplă cu noi”.

,,Ne pregatim pentru o lume noua. Singurul principiu al unei constructii durabile este aducerea ordinii in haos. Prefacerile din jurul nostru s-ar putea sa ne sperie, atata vreme cat nu le intelegem bine, dar sa nu uitam ca avem puterea divina in cele trei planuri ale realitatii: mental-sentimental-fizic, sau mai precis spus: spiritual-astral-material . Scopul acestei cărţi  este tocmai descoperirea cărării care să conducă la o viziune unitară, spirituală şi  argumentată a faptului că, indiferent de etnie, religie, cult sau nivel de dezvoltare socio-economico-politică, în ciuda tuturor diferenţelor formale, aparţinem cu toţii Umanităţii, iar istoria nu poate fi decât una comună!”, spune vedeta Antena 2 despre cartea sa.

"La sfar­sit va fi inceputul" se va găsi în librarii la pretul de 20 de lei si on­line, pe site-ul co­man­da­carti.ro, cu 17 lei. Cartea este a treia aparuta sub semnatura lui Oreste, dupa "Codul lui Oreste" si "Demonii puterii in democratie".

×
Subiecte în articol: Oreste Teodorescu carte analiza
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close