Antena 3 CNN Actualitate Cultură Sarah Palin, în prim plan: Fosta candidată la vicepreşedinţia SUA devine comentatoare la Fox News

Sarah Palin, în prim plan: Fosta candidată la vicepreşedinţia SUA devine comentatoare la Fox News

Sarah Palin, în prim plan: Fosta candidată la vicepreşedinţia SUA devine comentatoare la Fox News
Sursa foto: Sarah Palin
12 Ian 2010   •   11:28

Fosta candidată republicană la vicepreşedinţia Statelor Unite, Sarah Palin, va face parte din echipa postului de televiziune Fox News. Ea va deveni comentatoare la postul conservator de televiziune care aparţine magnatului Rupert Murdoch, informează AFP.

Potrivit unui comunicat al companiei, contractul fostului guvernator al statului Alaska cu postul de televiziune se ?întinde pe mai mulţi ani". Valoarea contractului nu este precizată.

Sarah Palin, în vârstă de 45 de ani, va realiza analize politice pentru postul de televiziune recunoscut pentru atacurile la adresa preşedintelui Barack Obama. În plus, ea va prezenta şi o emisiune intitulată "Adevărate poveşti americane" care va începe în viitorul apropiat.

Sarah Palin, membru al Partidului Republican, considerată posibil candidat la alegerile prezidenţiale americane din 2012, a renunţat în luna iulie a anului la postul de guvernator al statului Alaska.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sarah Palin Fox News
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close