Antena 3 CNN Actualitate Cum a ajuns Liviu Dragnea să aibă un premiu Oscar

Cum a ajuns Liviu Dragnea să aibă un premiu Oscar

Cum a ajuns Liviu Dragnea să aibă un premiu Oscar
05 Mar 2018   •   17:08

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost distins cu un premiu Oscar. Doar că nu este același acordat de Academia Americană de Film.

Potrivit CV-ului său de pe site-ul Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a primit “Oscarul pentru excelenţă 2003”. Distincţia i-a fost oferită actualului lider al PSD, pe atunci preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, “pentru recompensarea personalităţii anului în judeţul Teleorman, pentru activitate deosebită în slujba comunităţii”.

“Oscarul pentru excelenţă” este un premiu acordat anual de Fundaţia pentru Tineret Teleorman, începând din 1998, şi pe care l-au mai primit, printre alţii, Leon Dănăilă, Dumitru Prunariu, Constantin Bălăceanu Stolnici, Mircea Albulescu sau Marcel Iureş.

Organizatorul evenimentului, avocatul Liviu Ardeiaş, a fost condamnat definitiv în 2015 la 6 ani de închisoare iar în 2016 la 5 ani de închisoare, în două dosare deschise de DNA. În primul dosar acuzaţiile sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune şi tentativă la înșelăciune iar în al doilea, de avaziune fiscal, notează stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea oscar
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close