Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut luptător MMA, autorul mai multor jafuri armate, în București | A dat spargere la o farmacie și o casă de amanet

Un cunoscut luptător MMA, autorul mai multor jafuri armate, în București | A dat spargere la o farmacie și o casă de amanet

Bărbatul în vârstă de 34 de ani care a jefuit o farmacie din București ar fi un sportiv extrem de cunoscut în România. În urma perchezițiilor, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

de Andreea Ştefan    |    04 Feb 2023   •   15:01

Este vorba despre Radu Mihăiță, un cunoscut luptător MMA din România.

Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce amenința cu pistolul un angajat al farmaciei, apoi a sustras nu mai puțin de 3.000 de lei prin același mod de operare.

Bărbatul a încercat să dea o spargere și la un amanet, în aceeași seară, dar nu a reușit să o intimideze pe angajata de acolo.

Radu Mihăiță urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

El nu este la primul incident de acest fel. Acesta mai are antecedente penale în aceeași cauză, însă nu la noi în țară.

Vorbim despre aceleași tentative de jaf care au avut loc în străinătate.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

În fapt, acesta, la data de 31 ianuarie, ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale tip amanet din Sectorul 6, unde ar fi amenințat o angajată cu un pistol și ar fi cerut să-i remită încasările societății, însă aceasta nu a dat curs solicitărilor.

De asemenea, în aceeași seară, prin folosirea aceluiași mod de operare, ar fi sustras 3.000 de lei dintr-o farmacie din județul Ilfov.

În urma efectuării percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri de interes, iar bărbatul a fost depistat și condus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

×
Subiecte în articol: MMA luptător MMA jafuri București
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close