Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș și-a donat tot salariul pe luna aprilie. „Vă îndemn și pe voi să faceți cum vă îndeamnă conștiința”

Dacian Cioloș și-a donat tot salariul pe luna aprilie. „Vă îndemn și pe voi să faceți cum vă îndeamnă conștiința”

Dacian Cioloș și-a donat tot salariul pe luna aprilie. „Vă îndemn și pe voi să faceți cum vă îndeamnă conștiința”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dacian Cioloş
de S.T.    |    22 Mai 2016   •   19:21

Premierul Dacian Cioloș a anunțat duminică, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, că a decis să doneze salariul său din luna aprilie campaniei pentru Cumințenia Pământului a lui Brâncuși.

„A început campania pentru Cumințenia Pamântului a lui Brâncuși. În ce mă privește, am decis să donez salariul din luna aprilie pentru acest proiect. Vă îndemn și pe voi, pe fiecare, să faceți după cum vă îndeamnă conștiința și după posibilitățile pe care le aveți. Eu unul am decis să fac acest lucru pentru că Brâncuși e și al meu!”, spune Cioloș, în mesajul său.

Guvernul și Ministerul Culturii au lansat oficial joi, 19 mai, campania de susținere a subscripției naționale pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși — „Cumințenia Pământului”.

Potrivit unui comunicat al Executivului, campania se va derula până pe 30 septembrie și are nevoie de un sprijin cât mai larg.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close