Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloş: Marţi depunem jurământul la Cotroceni, miercuri e prima şedinţă de guvern

Dacian Cioloş: Marţi depunem jurământul la Cotroceni, miercuri e prima şedinţă de guvern

Dacian Cioloş: Marţi depunem jurământul la Cotroceni, miercuri e prima şedinţă de guvern
17 Noi 2015   •   16:29

Dacian Cioloş le-a spus parlamentarilor, marţi, după ce Cabinetul său a primit votul de încredere, că Parlamentul va avea în guvern "un partener permanent şi deschis", el mulţumind pentru mesajul transmis de parlamentari prin acest vot.


"Nu pot decât să vă mulţumesc pentru această încredere pe care ne-aţi oferit-o, pentru mesajul pe care ni-l transmiteţi referitor la mandatul pe care îl avem pentru acest an. Consider, prin acest vot, că aţi înţeles şi aţi acceptat ceea ce ne-am propus să facem, că aţi acceptat deschiderea pe care am oferit-o pentru a face în aşa fel încât această legitimitate pe care Parlamentul ales al României a transferat-o acestui Guvern de tehnocraţi să se transforme în eficienţă şi în rezultate bune care să redea încrederea cetăţenilor României că actul guvernamental este pentru români şi că acest lucru ne poate ajuta să recâştigăm încrederea în noi şi să mergem mai departe", a spus Cioloş, de la tribuna Parlamentului.

El le-a mai transmis parlamentarilor că vor avea în Guvern "un partener permanent şi deschis". 

Premierul desemnat Dacian Cioloş a mai declarat, după ce a primit votul de încredere al Parlamentului, că marţi va depune jurământul la Cotroceni, iar miercuri va avea loc prima şedinţă de guvern.  

Guvernul Cioloş a primit, marţi, votul de încredere al Parlamentului, rezultatul fiind de 389 voturi "pentru", 115 "împotrivă" şi două voturi anulate.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş guvern ciolos
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close