Antena 3 CNN Actualitate Dana Chera revine în prim plan. Surpriza uriașă pe care a pregătit-o telespectatorilor săi

Dana Chera revine în prim plan. Surpriza uriașă pe care a pregătit-o telespectatorilor săi

Dana Chera revine în prim plan. Surpriza uriașă pe care a pregătit-o telespectatorilor săi
18 Oct 2019   •   21:31

Oana Zamfir și Adrian Ursu i-au făcut, vineri, o surpriză Danei Chera la "Exces de putere'.

Realizatoarea uneia dintre cele mai apreciate emisiuni de la Antena 3, "La ordinea zilei", a fost felicitată în direct cu ocazia zilei sale de naștere.

Deși a fost extrem de emoționată, Dana a reușit să-și găsească cuvintele, să le facă la rândul său o urare celor care o îndrăgesc și le este dor de ea pe micul ecran, dar a făcut și un anunț legat de un proiect la care ține mult și pe care îl va lansa în curând.

"Avem patru copii și ne bucurăm de fiecare în parte și le dorim tuturor oamenilor care vor să se bucure de copii, de aer, de libertatea, de fericirea altcuiva, dacă se poate, să fie dispuși să trăiască fiecare moment ca și cum ar fi nu neapărat dependenți de viitor și îngrijorați teribil de ziua de mâine.

Nu știu voi cum sunteți, dar eu undeva către final de lună, că nu mă pot abține să nu scriu, o să fac un blog care se va chema danachera.ro și vreau să-i spun Oanei că dacă într-o seară nu o sa aibă inspirație să-i spună Măriucăi o poveste, inventăm povești pentru copii pe care părinții - cine ar fi crezut că o să fac asta vreodată - să le citească foarte repede, să le țină minte, că sunt ușor de reținut, și să le spună seara acasă copiilor lor", a apus Dana Chera.

×
Subiecte în articol: dana chera Exces de putere
Parteneri
Vine vara în România! Prognoza meteo pentru luna iunie
x close