Antena 3 CNN Actualitate Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia. Imagini cu momentul sosirii pe Aeroportul Otopeni

Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia. Imagini cu momentul sosirii pe Aeroportul Otopeni

Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru, a fost preluat din Italia de către autoritățile române. Acesta va fi plasat în penitenciar în vederea ispășirii pedepsei.

Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia. Imagini cu momentul sosirii pe Aeroportul Otopeni
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2023   •   20:27

Conform Poliției Române în urma cooperării dintre IGPR și autoritățile din Italia, astăzi a fost preluat din Italia un bărbat de 26 de ani care era urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din România.

Bărbatul a fost preluat de reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor, pentru a fi depus într-un penitenciar, în vederea ispășirii pedepsei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru.

Fiul lui Sile Cămătaru fusese condamnat la închisoare în România, însă nu a respectat măsurile stabilite și a părăsit țara.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis, la data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, acesta a fost depistat.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei, prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE.

 

×
Subiecte în articol: Sile Camataru extrădat Italia
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close