Antena 3 CNN Actualitate Daniel Buzdugan a aflat cât costă un loc la grădiniţă

Daniel Buzdugan a aflat cât costă un loc la grădiniţă

Daniel Buzdugan a aflat cât costă un loc la grădiniţă
22 Sep 2009   •   12:44

Daniel Buzdugan a reuşit să realizeze o farsă cam amară, ilustrând încă o dată, dacă mai era nevoie, ce înseamnă să fii părinte în România. Astfel, vedeta de la radio Zu a sunat o directoare a unei grădiniţe din ţară, cu rugămintea de a-i primi copilul în unitatea pe care o conduce, deşi înscrierile s-au terminat, şi toate locurile sunt oficial ocupate.

După cum se ştie, locurile pentru copii, din grădiniţe, sunt insuficiente, aceasta fiind o adevărată problemă în ţara noastră. Aşa că, directoarea respectivei unităţi i-a solicitat bani lui Buzdugan, pentru a-i primi copilul.
Interesantă a fost modalitatea în care s-a desfăşurat negocierea. Mai întâi, directoarea a vrut să ştie cât câştigă falsul părinte, şi, după răspunsul acestuia, a concluzionat că are un salariu suficient de mare pentru a-i cere o ?taxă de înscriere a copilului? de 200 de euro.

După ce au stabilit toate amănuntele, Buzdugan i-a comunicat directoarei şi numele persoanei care îi va plăti pentru a-şi înscrie copilul la grădiniţă. ?Notaţi numele meu: Daniel Buzdugan - a fost o farsă!? ?Aoleu!?, se aude de la celălalt capăt al firului, şi apoi, inevitabilul ton de ocupat, ca urmare a receptorului trântit precipitat în furcă.

Întregul dialog dintre cei doi poate fi urmărit în înregistrarea de mai jos:



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Daniel Buzdugan
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close