Antena 3 CNN Actualitate Dansatoare din buric pe mese, şampanie şi focuri de artificii în Dâmboviţa! Cum a sărbătorit noul primar victoria de la alegeri

Dansatoare din buric pe mese, şampanie şi focuri de artificii în Dâmboviţa! Cum a sărbătorit noul primar victoria de la alegeri

Victorie sărbătorită cu dans pe mese, şampanie şi focuri de artificii în Dâmboviţa. După ce a câştigat alegerile, noul primar de la PNL din Lunguleţu a uitat de regulile din pandemie şi de distanţarea socială şi a petrecut într-un restaurant cu susţinătorii. Petrecerea a fost întreținută și de o dansatoare din buric care s-a urcat pe mese. La finalul chefului, petrecăreții au avut parte de un foc uriaș de artificii.

Dansatoare din buric pe mese, şampanie şi focuri de artificii în Dâmboviţa! Cum a sărbătorit noul primar victoria de la alegeri
de Iulia Gorgorin    |    29 Sep 2020   •   11:10

Petrecere cu dansatoare din buric, focuri de artificii și "scandări" la Lungulețu. Gheorghe Duțu (PNL) este cel care a câștigat alegerile locale din Lungulețu.

Peneliștii au petrecut în restaurant fără reguli de distanțare socială. Nici focul de artificii nu ar fi fost organizat legal.

Noul primar din Lungulețu, George Duțu, a sărbătorit din plin victoria. În noaptea în care a aflat rezultatul a fost luat de mai mulţi susținători pe brațe și aruncat ca un sportiv care a câștigat o competiție.

Următoarea zi au petrecut cu manele și dansatoare din buric la un restaurant.

Totul a fost postat pe Facebook de apropiați primarului,  însă, cel mai probabil din cauza că nu au fost respectate normele de distanțare socială, cea de-a doua filmare a fost ștearsă.

 

×
Subiecte în articol: Dambovita lunguletu primar
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close