Antena 3 CNN Actualitate David Popovici a decis ce facultate va urma după ce a luat Bacalaureatul. Ce domeniu și-a ales campionul mondial

David Popovici a decis ce facultate va urma după ce a luat Bacalaureatul. Ce domeniu și-a ales campionul mondial

David Popovici a trecut cu succes de Bacalaureat și deja știe la ce facultate va merge. Totodată, sportivul a recunoscut că a avut mari emoții la examen deoarece n-a vrut să dezamăgească.

David Popovici a decis ce facultate va urma după ce a luat Bacalaureatul. Ce domeniu și-a ales campionul mondial
Sursa foto: Hepta I Zuma Press / Fotografo01
de Ştefan Petrică    |    29 Mai 2023   •   10:52

David Popovici, campion european și mondial de natație, a participat la examenul de Bacalaureat în orașul Vălenii de Munte, la Colegiul Național "Nicolae Iorga".

Campionul a luat parte la sesiunea specială a examenului, cunoscută și sub numele de "BAC-ul olimpicilor", destinată sportivilor de performanță din loturile naționale sau olimpice.

”Vreau să mă duc la facultatea de psihologie de la Universitatea București, pentru că și mama a terminat psihologia și cred că de la ea am această înclinație.

Vreau să aflu cât mai mult despre ce e în capul meu, ce proces se întâmplă în creierul fiecărei persoane. Vreau să învăț cât mai mult despre asta, despre comportamentul uman.

Citește și: Ce a făcut campionul David Popovici la Bacalaureat. Abia acum s-a aflat!

Mi-am ales a treia materie la BAC sociologia pentru că m-au atras pur și simplu subiectele, m-au atras temele care se puneau în discuție, exercițiile și mi-am dat seama că asta mă pasionează și asta aș vrea să fac și pe viitor.

Ceva care să aibă legătură cu psihologia, sociologia, pedagogia, aceste domenii mai mult umane, pentru că nu am fost niciodată destinat profilului real și materiilor exacte.

Și mi-ar plăcea să învăț cât mai mult despre oameni, pentru că oamenii sunt frumoși”, a spus David Popovici, potrivit gsp.ro.

×
Subiecte în articol: David Popovici facultate
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close