Antena 3 CNN Actualitate De ziua Bucureştiului, Neculai Onţanu a oferit preşedinţilor de bloc o excursie în Bulgaria (VIDEO)

De ziua Bucureştiului, Neculai Onţanu a oferit preşedinţilor de bloc o excursie în Bulgaria (VIDEO)

De ziua Bucureştiului, Neculai Onţanu a oferit preşedinţilor de bloc o excursie în Bulgaria (VIDEO)
Sursa foto: Primarie
29 Aug 2009   •   20:16

De zilele Bucureştiului, primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, îi duce pe şefii de blocuri în Bulgaria. Deşi evenimentul se va desfăşura abia septembrie, edilul sectorului 2 s-a gândit să sărbătorească din timp, aşa că a organizat o serie de excursii în ţara vecină, scopul oficial fiind vizitarea mănăstirii Sfântul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureştiului. Edilul spune că banii pentru aceste excursii au fost obţinuţi din sponsorizări.

Primii administratori care au plecat în excursie s-au strâns în faţa primăriei sectorului 2 cu noaptea în cap. Cuminţi, s-au aşezat la rând şi au aşteptat să se urce în autocare. Întrebaţi unde merg, unii recunosc că într-o excursie. Alţii însă spun că vor participa la un seminar pe tema reabilitării termice a blocurilor, care va avea loc în Bulgaria.

Minciuna nu ţine. Chiar şi reprezentanţii primăriei recunosc că nu e un seminar ci o vizită la biserică. Mai exact Mănăstirea de piatră "Sfântul Dimitrie Basarabov", lăcaş în care s-a născut şi a trăit ocrotitorul Bucureştilor. "Autocarele pleacă cu locatari ai sectorului 2 la mănăstirea Basarabov pt că după cum se ştie se împlinesc 550 de ani de când Bucureştiul este capitala României", explică Mariana Georgescu, director de relaţii cu publicul în cadrul Primăriei sectorului 2.

În plimbare au plecat sâmbătă toţi preşedinţii asociaţiilor de locatari de pe raza sectorului, împreună cu soţiile acestora. În total, câteva sute de oameni. Presa spune că toată distracţia e pe bani publici. Oficialii primăriei susţin însă că toate costurile au fost suportate de sponsori.



Antena 3

×
Subiecte în articol: neculai ontanu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close