Antena 3 CNN Actualitate Un agent de pază a murit într-o stație de metrou din Bucureşti

Un agent de pază a murit într-o stație de metrou din Bucureşti

Un agent de pază a murit, luni dimineața, într-o stație de metrou din Sectorul 3 al Capitalei, după ce i s-a făcut rău și a căzut pe scări.

Un agent de pază a murit într-o stație de metrou din Bucureşti
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    04 Apr 2022   •   09:55

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel la 112 că un agent de pază, ce executa serviciul la o stație de metrou din sectorul 3, a acuzat o stare de rău și a căzut.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Brigăzii Poliției Transport Public, precum și echipaj medical de prim ajutor.

În ciuda eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul bărbatului.

Potrivit Metrorex, incidentul a avut loc în jurul orei 07:30, când unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău în stația de metrou Republica.

„Conform procedurilor, organele de cercetare vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele decesului. Metrorex prezintă condolențe familiei și colegilor agentului de pază”, transmite Mariana Miclăuș, directorul general al Metrorex.

×
Subiecte în articol: metrou Bucuresti
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close