Antena 3 CNN Actualitate Delia Matache, agresată noaptea în parcul Herăstrău. "Sub nicio formă nu veni după mine"

Delia Matache, agresată noaptea în parcul Herăstrău. "Sub nicio formă nu veni după mine"

Cântăreaţa Delia Matache a trecut printr-o sperietură puternică într-o seară petrecută în parcul Herăstrău, din Bucureşti. Unul dintre fanii săi ar fi agresat-o cu o lanternă.

Delia Matache, agresată noaptea în parcul Herăstrău. "Sub nicio formă nu veni după mine"
Sursa foto: Facebook | Delia
de Ioana Mircea    |    13 Oct 2022   •   14:44

Jurata de la iUmor a avut parte de o întâmplare care a speriat-o de groază, în timp ce ieșise la alergat, noaptea, în parcul Herăstrău. Un fan a avut o reacție la care aceasta nu s-a aşteptat în momentul în care a dat nas în nas cu ea.

Delia a fost oprită pe o stradă întunecată din parcul Herăstrău de un individ care i-a băgat în ochi lumina lanternei, pentru a se asigura că într-adevăr are de-a face cu celebra cântăreaţă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Solista s-a speriat îngrozitor și a încercat să iasă cât mai repede din această situație neplăcută. Aceasta a povestit întreaga sa experiență pe contul personal de Instagram și a transmis și un mesaj atât fanilor cât și cunoscuților.

"Sub nicio formă dacă mă vezi noaptea plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic.

E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. "-Ești tu?"/ "-Ce? Da, eu sunt adică, de ce?" Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic. Mă activez, sun la poliţie şi vă dau şi una peste ochi", a spus Delia.

×
Subiecte în articol: delia matache parcul herastrau
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close