Antena 3 CNN Actualitate Delia Matache, iubitul ei şi Codin Maticiuc, zis Poponeţ, atacaţi cu cuţite de doi bărbaţi (VIDEO)

Delia Matache, iubitul ei şi Codin Maticiuc, zis Poponeţ, atacaţi cu cuţite de doi bărbaţi (VIDEO)

Delia Matache, iubitul ei şi Codin Maticiuc, zis Poponeţ, atacaţi cu cuţite de doi bărbaţi (VIDEO)
22 Iun 2009   •   19:45

O seară de dans la club s-a încheiat la spital pentru Delia Matache, iubitul ei şi Codin Maticiuc, mai cunoscut ca Poponeţ. Duminică dimineaţă, în parcarea unu club din Herăstrău, grupul a fost atacat cu cuţite de doi bărbaţi necunoscuţi. Delia şi Poponeţ au scăpat neatinşi, însă iubitul cântăreţei a fost înjunghiat de trei ori în picior.

Sâmbata seara, Delia Matache şi iubitul ei, omul de afaceri Florin Moldoveanu, au ales sa se distreze la o terasa de pe malul lacului Herastrau. La ora cinci fără un sfert, lucru confirmat şi de camerele de supraveghere, Delia şi iubitul ei, urmaţi de ceilalţi prieteni, au plecat veseli de la terasă şi s-au îndreptat spre parcare. Pe drum, spune Delia, au fost întâmpinaţi de doi barbaţi puşi pe scandal.


?Prietenul meu i-a atentionat şi le-a spus: vă rog frumos să vă purtaţi civilizat. Ei s-au simtit lezaţi şi au venit înspre noi. A început o bătaie la propriu cu palme, pumni nu ştiu cine în cine dădea?, a declarat Delia Matache care s-a speriat şi a intrat în maşină, de unde a urmărit totul.

?M-am speriat în clipa în care l-am văzut pe unul dintre ei cu un cuţit şi a început săi ameninţe pe toţi?. Delia spune că Florin a încercat să-şi salveze prietenul pus la pâmânt de unul dintre scandalagii.




Unii spun că prietenul ar fi fost chiar Codin Maticiuc. Pentru el, Florin Moldoveanu ar fi primit trei lovituri de cuţit în piciorul drept.

Delia povesteşte în continuarecă l-a văzut că se îndrepta şchiopătând spre maşină: ?du-mă la urgenţă, că sângerez rău", spune Delia Matache. ?Imediat ce am ajuns la spital a fost băgat în operaţie. Dacă era tăiat mai spre interior putea să fie urât?, a mai spus Delia care a precizat că nu îi cunoaşte pe agresori.

?Erau nişte copii din discotecă, nu va imaginaţi că erau unii cu cefele atâta. Nu erau nişte oameni de care să ne fie frică. Cred că erau şi beţi, dar baiatul ăsta avea un comportament de criminal?, susţine delia Matache .

Florin Moldoveanu nu vrea să comenteze cele întâmplate duminică dimineaţa. Se află în continuare la Spitalul Floreasca. După ce se va repune pe picioare, va merge direct la Poliţie.

?Vreau ca oamenii ăştia să ajungă acolo unde trebuie să fie pentru a nu fi alţi oameni în pericol?, a mai spus Delia.

Observator

×
Subiecte în articol: delia matache Codin Maticiuc
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close