Antena 3 CNN Actualitate A demisionat managerul spitalului din Murgeni, unde au murit trei oameni după ce au mâncat pangasius

A demisionat managerul spitalului din Murgeni, unde au murit trei oameni după ce au mâncat pangasius

Managerul spitalului de psihiatrie Murgeni, unde trei pacienți au murit iar 29 au fost internați în stare gravă după ce au mâncat pește de la o mănăstire, a demisionat. Primarul localității i-a aprobat deja cererea.

de Paul Ciurari    |    29 Noi 2023   •   13:15

În această dimineață, Ioan Carp, managerul spitalului de psihiatrie din Murgeni, unde au murit trei oameni după ce au mâncat pește de la mănăstire, și-a dat demisia, după ce săptămâna trecută spunea că așteaptă rezultatele probelor, rezultate, care încă nu sunt concludente, motiv pentru care și-a dat demisia.

Nu este prima dată când își scrie cererea de demisie. În urmă cu două săptămâni a vrut să își dea demisia în urma unui scandal, dar primarul a refuzat. De data aceasta edilul i-a aprobat cererea de a pleca din funcție și a numit un interimar.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul pacienților morți după ce au mâncat pește de la mănăstire. Testele bacteriologice sunt gata

Ioan Carp s-a aflat la conducerea instituției timp de 30 de ani, în diferite funcții. El a condus instituția inclusiv pe data de 21 noiembrie atunci când trei pacienți au murit și alți 29 au fost internați în stare gravă, după ce au mâncat pangasius primit de la mănăstire.

Între timp, ancheta celor trei decese, bate pasul pe loc, iar procurorii încearcă să afle ce anume a provocat moartea celor trei oameni.

×
Subiecte în articol: Murgeni demisie pangasius
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close