Antena 3 CNN Actualitate Deputat rom, în grevă pentru "intergalacticul" Bercea Mondial: Nu vă luaţi de Messi al nostru!

Deputat rom, în grevă pentru "intergalacticul" Bercea Mondial: Nu vă luaţi de Messi al nostru!

Deputat rom, în grevă pentru  "intergalacticul" Bercea Mondial: Nu vă luaţi de Messi al nostru!
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Feb 2011   •   14:20

Deputatul Nicolae Păun intră în grevă parlamentară. Reprezentantul romilor este nemulţumit că numele lui Bercea Mondial este asociat cu etnia. Şi Mădălin Voicu vrea să protesteze din acelaişi motiv. Nicolae Păun susţine că are argumente solide care dovedesc că Bercea Mondial a fost discriminat.

“M-am gândit să intru în greva tiganească, dar nu merge. Şi am zis „hai să încercăm cu japoneza asta", că ne prinde mai bine”, a declarat deputatul.

„Am argumente puternice care pot dovedi ca s-a creat un abuz din partea parchetului împotriva lui Bercea Mondial". Fiind vorba de un lider mondial ar trebui sa fie judecat de o curte internaţională, nu de "un amărât" de tribunal românesc, a adăugat reprezentantul romilor în Parlament.

„Asta mă nemultumeste . Cum vă luati voi de liderul nostru mondial şi intergalactic?” a întrebat retoric deputatul Nicolae Păun, care l-a comparat ulterior pe Bercea Mondial cu fotbalistul Lionel Messi.

Declaraţia lui Nicolae Păun:


Bercea Mondial, acuzat că şi-a înjunghiat nepotul

Bercea Mondial, dat în consemn la frontieră după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, a fost prins de poliţişti, sâmbătă seară, în Sectorul 5 din Capitală. Interlopul a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar duminică a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Bercea Mondial a fost găsit la o zi după ce fusese dat în urmărire, cu ajutorul serviciilor de informaţii din Poliţie şi a ofiţerilor S.R.I.. Pentru prinderea lui au fost mobilizate trupele speciale, poliţişti şi procurori de la Parchetul General. 

Unul dintre fii interlopului, în vârstă de 14 ani, susţine că el şi-ar fi înjunghiat verişorul şi nu tatăl său. Variantă susţinută şi de soţia lui Bercea Mondial.




×
Subiecte în articol: Nicolae Paun Bercea Mondial lider romi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close