Antena 3 CNN Actualitate Un deputat USR a filmat în trafic un bărbat care îşi bătea iubita cu pumnii. Urmărire cu poliţia, într-o comună din Neamţ

Un deputat USR a filmat în trafic un bărbat care îşi bătea iubita cu pumnii. Urmărire cu poliţia, într-o comună din Neamţ

Deputatul USR Iulian Bulai a fost martorul unor scene revoltătoare, în trafic. Politicianul a văzut cum un bărbat îşi bate cu pumnii iubita, în timp ce conduce. Parlamentarul a sunat la poliţie, iar apoi s-a ţinut cu maşina după suspect. A filmat totul cu telefonul mobil.

Un deputat USR a filmat în trafic un bărbat care îşi bătea iubita cu pumnii. Urmărire cu poliţia, într-o comună din Neamţ
Sursa foto: Facebook/ Iulian Bulai
de Claudia Popovici    |    11 Noi 2020   •   18:45

Incidentul a avut loc în judeţul Neamţ, în zona localităţii Girov.

Deputatul USR Iulian Bulai se afla în trafic, atunci când a observat cum un şofer îşi loveşte cu pumnii iubita.

Politicianul a încercat să intervină, dar bărbatul aflat la volan a demarat în trombă, în timp ce iubita lui îşi acoperea vânătăile cu mâna.

Iulian Bulai a sesizat incidentul la 112 şi a cerut intervenţia unui echipaj. 

În tot acest timp, a plecat în urmărirea autoturismului în care erau şoferul agresiv şi victima lui.

După zeci de minute, timp în care în urmărire a apărut şi un echipaj de poliţie, şoferul a fost încolţit şi a oprit maşina.

A fost scos cu forţa de un agent, pus la pământ şi încătuşat.

Parlamentarul USR a pus imaginile pe Facebook cu următorul comentariu:

"Violența domestică e un flagel în România. Și asta, și din cauză că adeseori asistăm la gesturi de violență fără să intervenim.

Din mașină, am văzut azi o femeie, pasager în altă mașină, luată la pumni de șofer. Am sunat la poliție. Kilometri întregi a refuzat omul să tragă pe dreapta, cu poliția pe urmele lui. Iar când în sfârșit a oprit, nu voia să iasă din mașină.

În video nu se vede că femeia avea sânge pe față și o rană proaspătă la nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo.

Mulțumiri Poliției din Girov, care a răspuns prompt la apelul la 112. Violența împotriva femeilor nu e o glumă, nu putem întoarce capul când se petrece chiar sub ochii noștri."

Potrivit poliţiştilor, şoferul are 79 de ani și este din Girov, iar iubita lui are 42 de ani și este din Piatra-Neamț. Pe numele individului a fost deschis un dosar penal pentru mai multe infracţiuni.

×
Subiecte în articol: Neamţ Iulian Bulai
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close