Antena 3 CNN Actualitate Deputatul Ovidiu Raeţchi, la Subiectiv: Cred că prioritatea domnului Băsescu este să se salveze pe el

Deputatul Ovidiu Raeţchi, la Subiectiv: Cred că prioritatea domnului Băsescu este să se salveze pe el

Deputatul Ovidiu Raeţchi, la Subiectiv: Cred că prioritatea domnului Băsescu este să se salveze pe el
07 Mai 2015   •   21:13
Traian Băsescu a lansat astăzi un atac furibund pe Facebook la adresa parlamentarilor care au propus modificarea Codului Penal.

„Nu cred că este o idee grozavă ca domnul Băsescu să mai trimită mesaje pentru că, din câte am văzut, şi Traian Băsescu face obiectul unor dosare din ce în ce mai consistente. Cred că prioritatea domnului Băsescu este să se salveze pe el. Cred că aceste mesaje astea fac parte tot din registrul salvării de sine, pentru că doamna Udrea putea să vorbească multe în arest şi am înţeles de la prietena dumneaei că asta, cumva, bănuiau ei că era şi miza – să nu vorbească doamna Udrea”, a comentat deputatul Ovidiu Raeţchi în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv.

„Am remarcat că doamna Udrea şi-a schimbat, după ani de zile, politica de comunicare. E o doamnă foarte smerită, e o doamnă fără machiaj, e o doamnă fără genţi de zeci de mii de euro”, a adăugat Ovidiu Raeţchi.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close