Antena 3 CNN Actualitate Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, mesaj despre actuala situație din România

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, mesaj despre actuala situație din România

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, mesaj despre actuala situație din România
05 Feb 2017   •   16:46

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu transmite un mesaj dur în legătură cu actuala situaţie din România.

''1. La momentul „Shhaideh”, am spus peste tot că e VITAL ca Iohannis să fie suspendat. …Nu s-a făcut asta, iar acum Iohannis suspendă o majoritate legitimă și un vot covârșitor!

2. Când Tăriceanu a dezvăluit cum l-a avertizat Iohannis să stea departe, pentru că va declanșa RĂZBOIUL TOTAL împotriva PSD, am spus că, nesuspendat, Iohannis va face în așa fel încât „să nu mai rămână piatră pe piatră”. …Așa a făcut.

3. Când Iohannis a descins la Guvern, am spus că, supărat că nu are Parlamentul și Guvernul LUI, va dori cât de curând să aibă Poporul LUI. …Tocmai ne-a transmis de la Malta că „românii LUI sunt în stradă”.

4. Când a ieșit printre manifestanți, în prima zi de proteste, am spus că ATUNCI trebuia făcut un mega-miting de susținere. …Nu a fost făcut și se vede treaba că a fost tare bine.

5. Când, în dimineața asta, se luase hotărârea că facem miting, am simțit că e prima dată, în tot acest război de uzură, când ne întoarcem la oameni, la cei care ne-au votat și ne susțin. …După ce am ieșit să anunț public, la scurtă vreme am aflat din presă că nu mai facem miting.

6. După ce am spus că nu renunțăm pentru că avem toate argumentele de partea noastră, azi premierul tocmai a spus că renunțăm. …Un precedent ale cărui costuri politice și democratice se vor vedea în scurt timp.

7. Deși au legitimitatea unui vot democratic covârșitor, aleșii PSD trebuie să suporte acum deversări de găleți de ură „pașnică”. Mai grav, MULT MAI GRAV, alegătorii PSD se văd ei înșiși nevoiți să suporte aceleași găleți de ură. …Deși tocmai au votat MASIV PSD la niște alegeri ce abia s-au încheiat.

…Atâta vreme cât eu mă simt atât de frustrat în aceste clipe, îmi pot lesne imagina cum vă simțiți dumneavoastră, alegătorii noștri. De fapt, citesc concret ce îmi scrieți. Și vă împărtășesc revolta…

…Mă aflu în fața unui moment dificil. Pentru că nu părăsesc NICIODATĂ frontul… …DAR nici nu pot fi de acord cu strategia falimentară de a te prezenta la războiul cu SISTEMUL purtând lalele în mâini. Iohannis a câștigat azi mult. Iar asta e o realitate greu de dus pentru mine, atâta vreme cât CHIAR AM SPUS CĂ SE VA ÎNTÂMPLA ABSOLUT TOT CE S-A ÎNTÂMPLAT.

…Rămân cu satisfacția de trei ore, din dimineața acestei zile, când am ieșit PUBLIC să-mi asum pentru partid mesajul organizării unui miting al celor care NU sunt „poporul lui Iohannis”. …Și cu frustrarea teribilă care a urmat și de care nu voi scăpa prea curând.

…Am scris, am argumentat, am explicat. …Pentru a găsi calea. Am găsit-o, apoi am pierdut-o rapid. …În negura de smoală a unei nopți blestemate ce cuprinde România în uralele celor care cred, din contră, că tocmai a răsărit Soarele…

…Fie să FIM! Eu NU mă voi opri aici. Voi căuta însă, prin neguri, DRUMUL…'', a scris Liviu Pleşoianu.

×
Subiecte în articol: PSD Liviu Plesoianu
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close