Antena 3 CNN Actualitate Detalii despre noii saci cu oase și dinți găsiți în Caracal. Avocatul familiei Luizei: „Inculpatul a fost foarte calm, metodic. Ne-a dus exact unde trebuie, nu a luat-o pe ocolite”

Detalii despre noii saci cu oase și dinți găsiți în Caracal. Avocatul familiei Luizei: „Inculpatul a fost foarte calm, metodic. Ne-a dus exact unde trebuie, nu a luat-o pe ocolite”

Detalii despre noii saci cu oase și dinți găsiți în Caracal. Avocatul familiei Luizei: „Inculpatul a fost foarte calm, metodic. Ne-a dus exact unde trebuie, nu a luat-o pe ocolite”
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
06 Aug 2019   •   18:39

Avocatul familiei Luizei Melencu a făcut noi declarații la Antena 3 cu privire la sacii găsiți într-o pădure din Caracal, în care s-au găsit noi oseminte și dinți. Anchetatorii sunt de părere că ar fi de natură umană. 

„Acest individ nu a aruncat un sac și nu în drum. Pe partea dreaptă sunt culturi de plante, pot veni oameni, dar el a aruncat sacul în acel mărăciniș în care e aproape imposibil de intrat. Noi am intrat cu combinezoane speciale. El s-a asigurat că nimeni nu va intra acolo, fiind o zonă greu accesibilă, în sensul că te zgârii, te înțepi, e foarte riscant dacă nu ai un costum special. 

Avocatul a precizat că Gheorghe Dincă a participat la aceste cercetări la fața locului. „A fost foarte calm, metodic, senin aș putea spune, fără emoție, cu o anumită resemnare, cu precizie, traseul lui a fost exact, nu a luat-o pe ocolite, a știut exact locul pe unde să intre. A prezentat calm locul, a explicat exact ce a făcut. A trebuit să explice, să indice sacii. Părea foarte sigur pe el”. 

„Are o strategie de o finețe și o elaborare incredibile pe care eu nu îl cred că în stare că ar putea să le înmagazineze, cred că cineva îl alimentează cu această strategie, în funcție de evoluția pe care o are cazul. Cred că a arătat a doua victimă pentru a închide cazul. În momentul în care aceste două fete sunt găsite moarte, ADN-ul confirmă că ele sunt moarte, cazul poate fi închis și se taie orice legătură cu orice alte persoane, nu se va mai săpa prin curți, nu se vor mai face căutări”. 

 

×
Subiecte în articol: dinti oseminte Caracal familiei avocatul
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close