Antena 3 CNN Actualitate Deținutul care a evadat duminică din arestul IPJ Cluj a fost prins. Unde a fost găsit bărbatul

Deținutul care a evadat duminică din arestul IPJ Cluj a fost prins. Unde a fost găsit bărbatul

Deținutul care a evadat duminică din arestul IPJ Cluj a fost prins. Unde a fost găsit bărbatul
17 Aug 2016   •   08:32

Poliţiştii clujeni l-au prins, în noaptea de marţi spre miercuri, pe bărbatul care a evadat duminică din arestul preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, anunță Agerpres.

Bărbatul a fost depistat în localitatea Floreşti, care este limitrofă Clujului, fiind şi cea mai mare comună din România.

"În urma activităţilor specifice şi a verificărilor efectuate, poliţiştii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe bărbatul care, la data de 14 august a.c., a evadat din Centrul de reţinere şi arestare preventivă a unităţii. Astfel, la data de 16 august a.c., în jurul orei 22,00, bărbatul în vârstă de 45 de ani, din judeţul Covasna, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Cetăţii, din localitatea Floreşti, judeţul Cluj", se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În zilele care au urmat evadării, poliţiştii clujeni au organizat filtre la toate ieşirile din municipiul Cluj-Napoca, precum şi în alte zone din judeţ.

În continuare, sub coordonarea unităţii de parchet, cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condiţiile şi împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor la momentul incidentului.

Bărbatul a evadat duminică după-amiază din Centrul de reţinere şi arestare preventivă din Cluj-Napoca. El fusese arestat preventiv, fiind bănuit de furturi din locuinţe.

×
Subiecte în articol: detinut evadat
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close