x close

Renate Weber, intervenție fermă în Parlamentul European: Cum v-ați simți dacă ați fi, fără să știți, sub supraveghere 24/24h?

de D.G.    |    01 Oct 2018   •   21:56
Renate Weber, intervenție fermă în Parlamentul European: Cum v-ați simți dacă ați fi, fără să știți, sub supraveghere 24/24h? 817

Europarlamentarul Renate Weber a ținut să sublinieze, în intervenția sa în cadrul dezbaterii despre România în comisia LIBE, unul dintre cele mai relevante aspecte ale modul în care a fost înfăptuită justiția în ultimii ani - existența protocoalelor secrete.

"Problema este că serviciile de informații au acționat prin intermediul unor protocoale secrete care au fost revelate numai în ultimele cinci luni, ceea ce schimbă datele problemei.

Și ca să vă dau niște cifre - din 2009, conform unei declarații a ÎCCJ, din 30.000 de cereri de interceptări de telefoane, numai trei au fost respinse. Mai există vreo altă țară din UE care să aibă astfel de cifre?

Dacă dvs. în funcție de comisar ați fi sub supraveghere pentru 7 sau 8 ani, 24/24, fără să fiți notificat și fără să știți acest lucru. Cum v-ați simți la sfârșitul acestor 8 ani?", a spus europarlamentarul Renate Weber.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati