Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri noi în scandalul electoral. Avocatul lui Dan Tudorache spune cine a acoperit camerele de supraveghere în hârtie

Dezvăluiri noi în scandalul electoral. Avocatul lui Dan Tudorache spune cine a acoperit camerele de supraveghere în hârtie

Noi dezvăluiri în scandalul electoral de la Sectorul 1. Avocatul lui Daniel Tudorache spune că persoanele care au fost audiate, au confirmat faptul că au fost acoperite camerele de supraveghere defecte de la Biroul electoral al Sectorului 1 cu hârtie.

Dezvăluiri noi în scandalul electoral. Avocatul lui Dan Tudorache spune cine a acoperit camerele de supraveghere în hârtie
de Georgiana Adam    |    07 Oct 2020   •   20:00

Declaraţia sa a fost făcută, după ce astăzi au continuat audierile la Secţia specială de investigare a infracţiunilor din justiţie, în urma plângerii penale făcute de Daniel Tudorache.

''Domnul Tudorache, prin vocea mea spune că și cei care sunt la audieri înăuntru au confirmat faptul ca acele camere au fost învelite în hârtie, cu excepţia camerei care a înregistrat şi pe care aţi văzut-o absolut toţi, pentru că imaginile au apărut în spaţiul public, indiferent dacă respectivele camere funcţionau sau nu. Cert este că sunt învelite în hârtie și în acest moment.

Există o confirmare şi nu din partea reprezentantului PSD, asta pot să vă spun. Există o confirmare clară. Sau ALDE, că şi dumnealor se află înăuntru. Eu cred că se va descoperi, pentru că se discută şi s-a aflat cam cine a cerut acest lucru.

Din ceea ce cunosc, se vehiculează că domnul procuror Spîncu ar fi solicitat să se învelească aceste camere în hârtie!

Eu nu acuz, eu doar spun că dumnealor trebuie să lămurească aceste aspecte'', a spus avocatul Mihai Drăgan, reprezentantul legal al lui Dan Tudorache despre care face noi acuze de fraudă electorală la Sectorul 1. 

×
Subiecte în articol: avocat Dan Tudorache
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close