Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri în cazul George Naghi. Vezi ce făcea acesta când s-a produs accidentul

Dezvăluiri în cazul George Naghi. Vezi ce făcea acesta când s-a produs accidentul

Dezvăluiri în cazul George Naghi. Vezi ce făcea acesta când s-a produs accidentul
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    19 Aug 2011   •   20:03

Milionarul George Naghi a murit pentru că a încercat să îi arate soţiei sale cum să stea în barcă şi, din greşeală, a tras de volan. Soţia acestuia i-a povestit fiicei sale, că George Naghi s-a aplecat să îi arate unde să-şi ţină picioarele ca să nu fie în pericol să cadă în apă, potrivit Cancan.

Fără să vrea însă, George Naghi a tras şi de volanul şalupei, iar într-o fracţiune de secundă, ambarcaţiunea s-a izbit de mal şi omul de afaceri a fost aruncat din cauza vitezei pe mal. El a murit în câteva clipe, iar Alina Naghi a ajuns în apă, în urma impactului.

În urmă cu două săptămâni, soţii Naghi au ieşit la plimbare cu şalupa pe braţul Borcea, aşa cum obişnuiau sa facă deseori, după masa de prânz. Alina Naghi i-a povestit fiicei sale, că omul de afaceri a accelerat, iar ea nu stătea bine în barcă. I se mai întâmplase în urmă cu câteva zile, când din cauza valurilor şi a vitezei, şalupa era să se răstoarne.

Accidentul a fost văzut de câţiva pescari care au chemat imediat salvarea. Echipajul a ajuns la locul accidentului după 20 de minute, dar George Naghi era deja mort. Alina Naghi a avut doar avea cateva coaste rupte şi răni superficiale la cap. După două zile, a fost transferată la o clinică din Viena, unde a fost şi în ziua înmormântării soţului ei. Zilele acestea, Alina Naghi va fi adusă în România, pentru că se simte bine.

 


×
Subiecte în articol: milionar barca sotie volan
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close