Antena 3 CNN Actualitate Din România. Două străzi cu acelaşi nume, în acelaşi cartier. Unde s-a creat confuzia

Din România. Două străzi cu acelaşi nume, în acelaşi cartier. Unde s-a creat confuzia

Din România. Două străzi cu acelaşi nume, în acelaşi cartier. Unde s-a creat confuzia
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    23 Iul 2012   •   17:56

Râmnicu Vâlcea are toate şansele să atingă "legenda Caracalului", după ce două străzi din municipiu, şi care sunt situate în acelaşi cartier, poartă acelaşi nume, a spus viceprimarul Gheorge Ioniţă.

"Nu mare ne-a fost mirarea când ne-am uitat pe nomenclatorul străzilor din Râmnicu Vâlcea şi în cartierul Traian Sud am descoperit două străzi care au acelaşi nume - Paul Capeleanu. Una are 250 de metri şi una 400 de metri. Mai mult, aceste două străzi sunt paralele şi nu există între ele nicio arteră de legătură. Lucrul ne-a fost semnalat de fapt de locatarii blocurilor riverane care se plâng de multe neplăceri atunci când primesc facturi sau alte lucruri poştale sau când pun la vânzare ceva. Concurăm legenda Caracalului prin această greşeală de cadastrare", a declarat, luni, viceprimarul Ioniţă, informează Agerpres.

Viceprimarul a spus că va avea marţi o întâlnire cu asociaţiile de proprietari de pe cele două străzi pentru a găsi o soluţie şi a identifica de fapt care este strada originală cu numele Paul Capeleanu, urmând ca cealaltă să primească un nou nume.

Acesta nu este singurul caz cu probleme la nivelul străzilor în municipiul Râmnicu Vâlcea. Mai există o stradă - Strada Uzinei - care apare ca fiind arteră de circulaţie publică, numai că aceasta pe o porţiune destul de mare intră pe teritoriul Uzinele Sodice Govora după care iese, devenind astfel o stradă cu regim industrial şi implicit neaccesibilă public.


×
Subiecte în articol: strazi Cartier Râmnicu Vâlcea
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close