Antena 3 CNN Actualitate Dinu Patriciu a fost înmormântat la cimitirul Bellu, în prezenţa a peste 100 de persoane

Dinu Patriciu a fost înmormântat la cimitirul Bellu, în prezenţa a peste 100 de persoane

Dinu Patriciu a fost înmormântat la cimitirul Bellu, în prezenţa a peste 100 de persoane
de M.T.    |    30 Aug 2014   •   15:28

Dinu Patriciu a fost înmormântat la cimitirul Bellu din Capitală, în prezenţa a peste 100 de persoane, printre care prieteni, foşti colegi de partid, oameni de afaceri, dar şi simpli cetăţeni.

Slujba religioasă a început în jurul orei 11.00, la Capela Cimitirului Bellu, înmormântarea încheindu-se în jurul orei 13.30.

Presa nu a avut acces în cimitir, familia dorindu-şi discreţie în jurul evenimentului.

La înmormântare au asistat mama, soţia şi fiicele lui Dinu Patriciu, fiindu-le alături mulţi prieteni şi cunoscuţi ai omului de afaceri.

Printre aceştia s-au numărat Petre Roman şi soţia sa, Silvia, Călin Popescu Tăriceanu, Norica Nicolai, Sorin Roşca Stănescu, Stelian Tănase, Daniel Dăianu, Viorel Cataramă cu familia, Andrei Hrebenciuc, Ducu Bertzi cu soţia sa, Teodora.

La plecare, cei mai mulţi dintre cei prezenţi nu au făcut declaraţii jurnaliştilor. Petre Roman, vizibil afectat, şi-a cerut scuze, spunând că nu poate vorbi.

Norica Nicolai, vizibil afectată, a declarat că, „dincolo de ceea ce s-a spus despre Dinu Patriciu, rămâne ce a făcut Dinu Patriciu, nu numai pentru economie, ci şi pentru foarte mulţi tineri”.

„Am fost astăzi impresionată când unul dintre tinerii care au beneficiat de o bursă Dinu Patriciu la Londra s-a întors în ţară să susţină educaţia. Nimeni nu e eminamente bun, nimeni nu este eminamente rău, însă Dinu Patriciu a lăsat ceva în urmă şi pentru asta a avut întotdeauna prietenia şi stima mea”, a spus europarlamentarul PNL.

Omul de afaceri Dinu Patriciu, membru fondator al PNL până în 2003, a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close