Antena 3 CNN Actualitate Directorul unei asociaţii pentru ajutorarea romilor, beat criţă la volan. A distrus 3 maşini şi a băgat un om în spital

Directorul unei asociaţii pentru ajutorarea romilor, beat criţă la volan. A distrus 3 maşini şi a băgat un om în spital

Directorul unei asociaţii pentru ajutorarea romilor, beat criţă la volan. A distrus 3 maşini şi a băgat un om în spital
de O.P.    |    13 Aug 2013   •   05:31

Directorul unei asociaţii pentru ajutorarea romilor din Baia Mare a rănit un om şi a distrus patru maşini după ce s-a urcat băut la volan. Autoturismul pe care l-a scăpat de sub control a intrat în trei maşini parcate pe marginea drumului.  Proprietarul uneia dintre ele era lângă maşină şi nu a mai avut timp să fugă din calea şoferului turmentat.

Şoferul turmentat nu a vrut în ruptul capului să recunoască faptul că el se afla la volanul maşinii care a lovit un om şi trei maşini.

Câţiva şoferi au anunţat poliţia, după ce au văzut că bărbatul conducea haotic.

A reuşit să distrugă trei maşini, iar una dintre ele a fost proiectată direct peste proprietarul care făcea curat în interior. Din fericire, s-a ales cu răni uşoare.
 
Bărbatul este directorul unui centru comunitar din Baia Mare, menit să ajute persoanele de etnie romă. El este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi, în plus, va trebui să plătească reparaţiile maşinilor avariate.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close