Antena 3 CNN Actualitate Descoperire uriașă în dispariția lui Maddie McCann. Anchetatorii au ”aproape suficiente probe” pentru a condamna un pedofil

Descoperire uriașă în dispariția lui Maddie McCann. Anchetatorii au ”aproape suficiente probe” pentru a condamna un pedofil

Anchetatorii nemți care investighează dispariția lui Madeleine McCann's au declarat că au ”aproape suficiente probe” pentru a aresta un pedofil de răpire și ucidere a fetiței. Acesta este deja în închisoare pentru violarea unei turiste, infracțiune care s-a întâmplat cu doar puțin timp înainte de dispariția Madelenei.

Descoperire uriașă în dispariția lui Maddie McCann. Anchetatorii au ”aproape suficiente probe” pentru a condamna un pedofil
04 Iun 2020   •   12:01

Suspectul, în vârstă de 43 de ani, are o lungă istorie de abuzuri împotriva femeilor și a copiilor. Acesta locuia în resortul Algarve în momentul în care fețita, în vârstă de doar 3 ani, a fost răpită. 

Acesta a fost condamnat la 7 ani de închisoare și închis, anul trecut în decembrie, pentru un atac sexual brutal care a avut loc în Praia da Luz, cu 18 luni înainte de dispariția fetiței. 

În ciuda faptului că a executat doar unul din cei șapte ani de închisoare, bărbatul face apel pentru extrădare. Din informații primite de la diferite surse, se pare că ar mai avea o condamnare mai lungă pentru o crimă nedezvăluită presei. 

Christian Hoppe, de la Poliția Federală Germană, a declarat că suspectul este alb, cu părul scurt, blond, cu o înălțime de aproximativ 180 cm, constituție subțire și că se oferă recompensă de 10.000 de euro pentru informații care pot duce la condamnarea lui. 

Acum 7 ani, Scotland Yard a dat informații potrivit cărora un bărbat cu părul deschis la culoare a fost observat pândind în ziua în care Maddie a fost răpită, chiar în apropierea apartamentului acesteia. 

Mai există și o altă legătură, deoarece s-a descoperit că pedofilul german a discutat recent despre dispariția lui Maddie pe un forum online. 

De asemenea, poliția a dezvăluit aseară că suspectul german a avut un apel telefonic de 30 de minute, care l-a localizat în Praia da Luz, cu doar o oră înainte ca Maddie să fie văzut ultima dată, pe 3 mai 2007, scrie Daily Mail

×
Subiecte în articol: madeleine mccann
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close