Antena 3 CNN Actualitate Distracţie periculoasă, pe străzile Capitalei: Trei tineri fac "curse" pe role, agăţaţi de maşini (VIDEO)

Distracţie periculoasă, pe străzile Capitalei: Trei tineri fac "curse" pe role, agăţaţi de maşini (VIDEO)

Distracţie periculoasă, pe străzile Capitalei: Trei tineri fac "curse" pe role, agăţaţi de maşini (VIDEO)
21 Aug 2009   •   09:51

În lipsă de idei, tinerii bucureşteni caută modalităţi pe cât de ciudate, pe atât de periculoase, numai ca să se distreze. Nu mai ţin cont de nimic, nici măcar de faptul că, uneori, teribilismul le poate pune viaţa în pericol. Au demonstrat-o nişte tineri din Capitală, care au ales să circule, pe role, agăţaţi de o maşină.

Cursele ilegale de maşini pe străzile din capitală se pare că s-au demodat. Puţin după miezul nopţii, pe un bulevard din Bucureşti, trei tineri pe role sunt agăţaţi de o maşină aflată în mers.

Băieţii se ţin cu mâinile de marginea portbagajului maşinii, care este deschis. Nu le pasă că în orice clipă se pot dezechilibra şi nici că alţi şoferi îi claxonează.

La fel de inconştient şi nepăsător se pare că este şi cel care conduce maşina. Continuă să meargă cu cei doi tineri agăţaţi de autoturismul său, chiar dacă astfel îi pune în pericol pe tineri.



Antena 3


×
Subiecte în articol: teribilism
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close